eurojackpotvinnerhistorie

Tysker vant 15 mill. i andrepremie – førstepremiepotten passerer 370 mill.

En tysker sikret seg hele andrepremien på 15 millioner i Eurojackpot tirsdag. Førstepremiepotten fikk stå urørt, mens en mann fra Akershus ble kveldens eneste norske millionær.

JACKPOT: Den største potten i Eurojackpot fikk stå i fred tirsdag, og vokser dermed til ca. 372 millioner.Foto: Veikkaus
Forfatterbilde Norsk TippingTinaWasa KartomtenPublisert:6. august 2024

For halvannen uke siden kunne en heldig nordmann slippe jubelen løs etter at han delte førstepremiepotten i Eurojackpot med en svenske, og sikret seg 254 782 600 kroner i premie.

Nordmannen ble dermed den andre norske førstepremievinneren så langt i 2024.

I kveldens trekning var det ingen som gjentok bragden og prikket inn 5+2 rette.

Førstepremiepotten vokser dermed videre og blir på ca. 372 millioner kroner i fredagens trekning.

Eurojackpot
Spillefrist tirsdag eller fredag kl. 19:00
Lever spill

Tysker vant 15 mill. i andrepremie

Selv om ingen sikret seg en bit av den største premien denne tirsdagskvelden, ble det delt ut flere millionpremier.

Aller heldigst var en spiller fra Tyskland. Som den eneste med 5+1 rette sikret tyskeren seg 15 087 400 kroner i andrepremie.

To spillere, en fra Tyskland og en fra Slovakia, hadde begge 5+0 rette og sikret seg 4 254 295 kroner hver i tredjepremie.

Selv om vi ikke fikk noen toppremievinnere her til lands, var det likevel mer enn 30 000 nordmenn som kunne juble over små og store premier etter kveldens trekning.

Aller heldigst var en mann fra Frogn i Akershus. Han vant den nasjonale millionpremien.

Vant 1 million: – Nå ble jeg helt satt ut

I hver Eurojackpot-trekning, både tirsdag og fredag, trekkes det en vinner av en norsk tilleggspremie på 1 million kroner.

Tilleggspremien trekkes tilfeldig blant alle som har levert spill til den aktuelle trekningen. Premien er alltid på 1 million kroner, du trenger ingen rette for å vinne og den kan vinnes av enkeltspillere, et spillelag, en andelsbank eller et andelslag.

Tirsdag kveld gikk nettopp denne premien til en mann fra Frogn i Akershus.

– Nå ble jeg helt satt ut her, sier den ferske millionæren med skjelven stemme.

– Har jeg vunnet 1 million kroner? Du verden. Det er jo helt fantastisk. Det er nesten så det er vanskelig å prate akkurat nå.

Mannen forteller at millionbudskapet kom såpass brått og uventet, at han trenger litt tid til å summe seg før han kommer frem til noen store premieplaner.

– Det er jo alltids noe å bruke pengene på, så de kommer godt med. Jeg tror nok jeg skal la pengene stå på konto i noen uker og bruke tiden til å tenke meg godt om, avslutter mannen fornøyd.

Kupongen kjøpte ha hos Spar-Esset.

Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.

Kveldens tallrekke

Følgende tall ble trukket ut i kveldens Eurojackpot-trekning:

Eurojackpot
6. august 2024
Vinnertallene ikke ferdig ennå

Nye muligheter fredag

Neste trekning i Eurojackpot er fredag 9. august. Førstepremiepotten vil da være på ca. 372 millioner kroner, mens andrepremiepotten anslås å ligge på ca. 23 millioner kroner.

I tillegg vil som vanlig en norsk spiller, en andelsbank eller et andelslag vinne den nasjonale tilleggspremien på 1 million kroner.

Lykke til!

Eurojackpot
Spillefrist tirsdag eller fredag kl. 19:00
Lever spill

Vinnersjanse Eurojackpot

For å vinne førstepremie i Eurojackpot må en ha 5 rette tall av 50 mulige, i tillegg til 2 rette stjernetall av 12 mulige. Det gir totalt ca. 140 millioner mulige kombinasjoner per rekke, og vinnersjansen blir da ca. 1:140 millioner per rekke. For andrepremie er vinnersjansen ca. 1:7 millioner per rekke, mens nasjonal premie (1 million kroner) er ca. 1:antall rekker.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023 (Norge): 3 942 759

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023 (Norge): 0

  • Antall millionærer i 2023 (Norge): 119

  • Høyeste premieutbetaling i 2023 (Norge): 35 074 530 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler