eurojackpotvinnerhistorie

To norske millionpremier: – Helt konge

Ettersom ingen hadde 5+2 rette i Eurojackpot fredag kveld, er førstepremiepotten nå på ca. 187 millioner kroner. To heldige nordmenn sikret seg likevel hver sin millionpremie.

500 MILL: Potten har vokst seg til ca. en halv milliard kroner. Fredag kveld er det ny spenning.Mari Lehtisalo, Veikkaus
Forfatterbilde Norsk TippingSteinarBjørnssonPublisert:12. juli 2024Endret:15. juli 2024

Førstepremiepotten i Eurojackpot er nå på ca. 187 millioner kroner, ettersom ingen gjettet seg frem til 5+2 rette og sikret seg en bit av førstepremiepotten fredag kveld.

Likevel ble det delt ut totalt 12 millionpremier denne kvelden – to av dem gikk til heldige nordmenn.

Tre personer, to tyskere og en spanjol, hadde alle 5+1 rette og vant hver sin andrepremie på 6 825 050 kroner.

Ni spillere hadde 5+0 rette og vant hver sin tredjepremie på 1 283 000 kroner. Fire av de heldige er fra Tyskland, en fra Spania, en fra Slovakia, en fra Danmark, og to fra Norge.

Eurojackpot
Spillefrist tirsdag eller fredag kl. 19:00
Lever spill

To nordmenn vant 1,2 mill.

De to nordmennene sikret seg hver sin tredjepremie og vant dermed 1 283 000 kroner hver. Dette er de to Eurojackpot-millionærene:

  • Mann (62) fra Bergen i Vestland

  • Mann i 40-årene fra Lørenskog i Akershus (Har ikke tatt telefonen)

Mann (62) fra Bergen i Vestland

Mannen hadde akkurat sjekket i appen og oppdaget at han hadde vunnet stort i Eurojackpot. Det var derfor en veldig blid bergenser som svarte på Telefonen fra Hamar fredag.

– Dette er helt konge, vi er helt i ekstase nå, sier den ferske millionæren.

– Nå er ferien reddet. Vi har akkurat gått ut i ferie og hadde egentlig tenkt å bli hjemme, men nå tror jeg vi må komme oss på en ferietur til utlandet, sier den glade vinneren.

– Dette kom jo som lyn fra klar himmel, vi kommer til å ta en liten fest i kveld for å feire, avslutter mannen glad.

Kupongen hadde mannen kjøpt med mobilen.

Uvitende Eurojackpot-millionær fra Lørenskog

Det lyktes ikke Norsk Tipping å komme i kontakt med den ferske millionæren fra Lørenskog fredag kveld. Vi vil gjøre nye forsøk på å snakke med mannen i løpet av mandagen. Artikkelen oppdateres når vi har fått tak i den heldige.

Grunnen til at vi ønsker å snakke med vinnerne er at vi vil sørge for at de er klare over premien, dele våre gratulasjoner, samt få delt nødvendig praktisk info vedr. konto og utbetaling av premien.

I tilfeller med større premier tilbyr vi også økonomisk og juridisk veiledning via vår samarbeidspartner på området, Advokatfirmaet Dehn.

Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.

Nasjonal millionpremie

Hver tirsdag og fredag deles det ut en nasjonal premie på 1 million kroner til innehaveren av en tilfeldig rekke som er spilt innen fristen klokken 19.00.

Fredag var det en andelsbank som ble trukket ut, men litt spesielt denne gangen var at det kun var en spiller som hadde kjøpt andel i andelsbanken. De resterende ni andelene var usolgte. Derfor ble det bare én premie på 100 000 kroner til en heldig mann fra Sandnes i Rogaland. Mannen hadde levert spillet sitt like før fristen fredag.

Vi gratulerer!

Tirsdagens potter

Tirsdag 16. juli er det klart for ny Eurojackpot-trekning. Førstepremiepotten blir på ca. 187 millioner kroner, mens andrepremiepotten blir på ca. 19 millioner kroner.

Som vanlig skal vi også trekke en norsk vinner av den nasjonale tilleggspremien på 1 million kroner.

Lykke til!

Eurojackpot
Spillefrist tirsdag eller fredag kl. 19:00
Lever spill

Vinnersjanse Eurojackpot

For å vinne førstepremie i Eurojackpot må en ha 5 rette tall av 50 mulige, i tillegg til 2 rette stjernetall av 12 mulige. Det gir totalt ca. 140 millioner mulige kombinasjoner per rekke, og vinnersjansen blir da ca. 1:140 millioner per rekke. For andrepremie er vinnersjansen ca. 1:7 millioner per rekke, mens nasjonal premie (1 million kroner) er ca. 1:antall rekker.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023 (Norge): 3 942 759

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023 (Norge): 0

  • Antall millionærer i 2023 (Norge): 119

  • Høyeste premieutbetaling i 2023 (Norge): 35 074 530 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler