eurojackpotvinnerhistorie

Én norsk Eurojackpot-millionær: – Snakk om å få en god start på helgen

Førstepremiepotten i Eurojackpot fikk stå urørt fredag kveld og passerer nå 690 millioner. Her til lands fikk en heldig 44-åring tittelen som millionær.

NÆRMER SEG 700 MILL.: Førstepremiepotten i Eurojackpot vokser videre etter trekningen fredag kveld og nærmer seg nå 700 millioner.Foto: Veikkaus
Forfatterbilde Norsk TippingTinaWasa KartomtenPublisert:25. oktober 2024

For tre uker siden kunne en heldig litauer slippe jubelen løs etter å ha vunnet hele førstepremiepotten i Eurojackpot på 946 millioner kroner.

I kveldens trekning var det ingen som gjentok bragden med å gjette seg frem til 5+2 rette. Dermed vokser førstepremiepotten i den sjette trekningen på rad og blir på ca. 697 millioner kroner i tirsdagens trekning.

En tysker, en estlender og en svenske hadde alle 5+1 rette og vant 8 215 880 kroner hver i andrepremie.

Fire personer hadde 5+0 rette og vant 3 475 030 kroner hver i tredjepremie. To av de er fra Tyskland, en er fra Spania og den siste er fra Danmark.

Her til lands kunne en 44-åring fra Rogaland juble etter å ha vunnet kveldens eneste norske millionpremie.

Eurojackpot
Spillefrist tirsdag eller fredag kl. 19:00
Lever spill

Første treningstur som millionær

Selv om vi ikke fikk noen toppremievinnere her til lands, var det likevel mer enn 50 000 nordmenn som kunne juble over små og store premier etter kveldens trekning.

Aller heldigst var en mann (44) fra Sola i Rogaland, som vant den nasjonale millionpremien på 1 million kroner.

– Det er jo helt rått! stråler 44-åringen glad da Norsk Tipping ringer fredag kveld.

– Du godeste. Snakk om å få en god start på helgen, ler han.

Den ferske millionæren forteller at han akkurat hadde fått på seg treningsklær og var på vei ut for å jogge da telefonen ringte.

– Nå må jeg hvert fall ut og få meg en luftetur. Jeg har aldri trent som millionær før, så det skal jeg føle litt på nå, smiler han fornøyd.

Veldedighet, sparing og litt gøy

– Jeg har alltid drømt om å vinne et såpass stort beløp og å få en telefon fra Norsk Tipping, så nå har jeg masse planer, sier han fornøyd og legger til at den nye tittelen føles veldig bra.

På spørsmålet om hvilke planer rogalendingen har er han kjapp med å svare.

– Jeg skal donere litt til veldedighet. Gi litt til organisasjoner som hjelper og bidrar med litt ekstra. Så går det vel en del til sparing.

– Samtidig så må man nesten ha det litt gøy når man er så heldig og vinner såpass mye penger. Det er jo helt uvirkelig at det skjer. Så nå blir det penger til veldedighet, sparing og litt gøy, avslutter han lattermild.

Kupongen kjøpte han på mobil.

Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.

Kveldens tallrekke

Følgende tall ble trukket ut i kveldens Eurojackpot-trekning:

Eurojackpot
25. oktober 2024
Vinnertallene ikke ferdig ennå

Nye muligheter i månedens siste trekning

Allerede tirsdag 29. oktober er det nye muligheter i spillet med de store pottene. Førstepremiepotten vil som nevnt være på ca. 697 millioner kroner, mens andrepremiepotten anslås til å bli på ca. 16 millioner kroner.

Som alltid skal vi også dele ut den nasjonale tilleggspremien på 1 million kroner til en heldig norsk spiller.

Lykke til!

Eurojackpot
Spillefrist tirsdag eller fredag kl. 19:00
Lever spill

Vinnersjanse Eurojackpot

For å vinne førstepremie i Eurojackpot må en ha 5 rette tall av 50 mulige, i tillegg til 2 rette stjernetall av 12 mulige. Det gir totalt ca. 140 millioner mulige kombinasjoner per rekke, og vinnersjansen blir da ca. 1:140 millioner per rekke. For andrepremie er vinnersjansen ca. 1:7 millioner per rekke, mens nasjonal premie (1 million kroner) er ca. 1:antall rekker.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023 (Norge): 3 942 759

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023 (Norge): 0

  • Antall millionærer i 2023 (Norge): 119

  • Høyeste premieutbetaling i 2023 (Norge): 35 074 530 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler