extravinnerhistorie

Ble Extra-kandidat midt i middagen: – Får gåsehud

For en mann fra Arendal ble middagen brått avbrutt med beskjeden om at han var trukket ut som kveldens Extra-kandidat. Noen timer senere var han sikret 322 755 kroner i premie.

JUBEL I ARENDAL: En mann fra Arendal ble tirsdag trukket ut som kveldens Extra-kandidat.Foto: Shutterstock
Forfatterbilde Norsk TippingTinaWasa KartomtenPublisert:13. august 2024

Mer enn 20 000 små og store Extra-premier ble delt ut til vinnere rundt om i landet tirsdag kveld.

Den gjeveste premien gikk denne gangen til en mann i 50-årene fra Arendal i Agder. Han ble nemlig trukket ut som kveldens Extra-kandidat og hadde med det sikret seg 322 755 kroner i inngangspremie.

Extra
Spillefrist tirsdag kl. 17:00
Lever spill

Avbrutt midt i middagen

– Sier du det, fra Norsk Tipping? sier arendalitten overrasket da Norsk Tipping presenterer seg på telefon tirsdag ettermiddag.

Mannen forteller at han har spilt Extra i mange år og er godt kjent med hvordan spillet fungerer. At kupongen han leverte tidlig tirsdag morgen skulle gjøre han til Extra-kandidat hadde han derimot ikke regnet med.

– Jeg får helt gåsehud, stråler han glad.

Arendalitten var midt i middagen og hadde derfor ikke anledning til å bli med på tv-trekningen. Han forsikret imidlertid om at han skulle få med seg trekningen på tv.

Ble stående på inngangspremien

Før trekningen var mannen allerede sikret inngangspremien på 322 755 kroner. På premiestigen ventet imidlertid flere høyere premiebeløp og en toppremie på 2 millioner kroner.

Dessverre var ingen av de trukne tallene å finne på spillebrettet til Extra-kandidaten, som dermed ble stående på inngangspremien på 322 755 kroner.

Klar for en Extra-fin ferietur

Da vi ringer tilbake etter tv-trekningen er det en glad og fornøyd mann som svarer på telefonen.

– Jeg har landet litt nå. Da du ringte i stad var jeg helt overveldet og pratet om opp/ned-valg, Embla og masse tull, men nå har jeg kommet litt til hektene igjen, ler mannen.

– Det var jo synd at det ikke gikk hele veien, men jeg er veldig fornøyd uansett. Det er jo snakk om godt over 300 000 kroner som jeg ikke hadde for noen timer siden, så det er utrolig morsom!

Arendalitten har også rukket å bestemme seg for hva premien skal gå til.

– Jeg reiser på tur i morgen, så da blir det litt ekstra feriepenger å ha med seg. Jeg er klar for en Extra-fin tur nå etter det her, humrer han glad.

Kupongen kjøpte han på mobil.

Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.

Flere Extra-fine premier

Det er ikke bare Extra-kandidaten som gjør det skarpt på Extra-trekningene. Faktisk ble det delt ut mer enn 20 000 små og store premier i trekningen tirsdag 13. august.

Første bilde

To menn fikk begge første bilde samtidig og innkasserte nøyaktig 28 345 kroner hver:

  • Mann fra Sør-Varanger i Finnmark. Kupongen ble kjøpt på mobil.

  • Mann fra Lunner i Akershus. Kupongen ble kjøpt hos Kiwi Lunner.

Første ramme

To vinnere ble det også på første ramme, der begge sikret seg 47 245 kroner hver:

  • Kvinne fra Tokke i Telemark. Kupongen ble kjøpt hos Extra Dalen.

  • Mann fra Åsnes i Innlandet. Kupongen kjøpte han på mobil.

Første brett

En heldig mann fra Stange i Innlandet ble alene om å sikre seg premien for første brett og kan derfor glede seg over å ha vunnet 264 575 kroner. Kupongen ble kjøpt på mobil.

Extra-sjansen

Extra-sjansen er en pott på 100 000 kroner som fordeles på opptil 25 spillere. Denne gangen var det 15 spillere som ble trukket ut, og som alle vant 6 665 kroner hver.

Extra
13. august 2024
Vinnertallene ikke ferdig ennå

Norsk Tipping gratulerer alle kveldens vinnere!

Nytt premiedryss hver tirsdag

I Extra har man 16 vinnermuligheter per kupong samt sjansen for å bli trukket ut som Extra-kandidat, hvor toppremien ligger på 2 millioner kroner. En siste premiemulighet er Extra-sjansen, hvor det trekkes et tilfeldig antall spillere (fra 1 til 25) som deler en fast premiepott på 100 000 kr.

Neste trekning er tirsdag 20. august.

Lykke til!

Extra
Spillefrist tirsdag kl. 17:00
Lever spill

Vinnersjanse Extra

I Extra er det rundt 450 000 spillebrett i spill pr. trekning, og da blir vinnersjansen 1:450 000 pr. brett. Det er to brett pr. kupong, slik at vinnersjansen pr. kupong er ca. 1:225 000

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 1 552 492

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 69 (Første brett)

  • Antall millionærer i 2023: 23

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 2 000 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler