nabolaget

Her bor det flest Nabolaget-millionærer

Hittil har 523 Nabolaget-spillere fått millionbeskjeden fra Hamar. Fredag kan vi med sikkerhet si at vi ringer nummer 524. Vi tar en titt på hvilket fylke som har fått flest milliontelefoner fra Hamar.

INNLANDET: Av alle landets fylker, er det Innlandet som leder med flest Nabolaget-millionærer.Illustrasjonsfoto: Shutterstock/Norsk Tipping
Forfatterbilde Norsk TippingLineTrollerPublisert:3. oktober 2024

I Nabolaget garanterer vi en millionvinner hver fredag året gjennom, og førstkommende fredag er intet unntak. Da skal vi ringe Nabolaget-millionær nummer 524.

Vi lader opp til fredagstrekningen med et statistisk blikk på fylkene: Hvor finner vi flest Nabolaget-millionærer?

Nabolaget
Spillefrist hver dag kl. 19:00
Lever spill

Fikk milliontelefonen på hytta

Innlandet er fylket som har fått flest telefoner fra Hamar etter Nabolaget-trekningen fredag kveld. Her finner vi ikke mindre enn 115 Nabolaget-millionærer.

Den siste i rekken fikk Telefonen fra Hamar så sent som sist fredag 27. september, og er en kvinne i 70-årerne fra Reinsvoll på Vestre Toten.

Hun var på hytta sammen med mannen da telefonen med millionbeskjeden kom.

– Å nei? Gud bevare meg vel. Neimen, det var et sjokk, omtrent, stotret totningen overrasket.

Ved siden av satt mannen og skjønte fint lite før hun avslørte:

– Jeg har «vønni» én million.

– Hurra, utbrøt ektemannen lattermildt.

Den ferske millionæren var allerede i gang med premieplanleggingen.

– Vi har både barn og barnebarn, så det kommer til å dryppe litt på dem. Ellers har jeg ingen andre tanker nå, men det kan jo hende en kommer på noe.

Ekteparet satt foran tv-en da Norsk Tipping ringte, og med værmeldingen rullende over skjermen kunne vinneren fortelle om strålende sol på hytta de kommende dagene.

– Det blir kanskje en liten feiring her med kaffekoppen. Gubben vil nok ha en likør, men det liker ikke jeg, humret hun.

Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.

Millionær-oversikten

Innlandet er altså fylket som kan skryte på seg flest Nabolaget-millionærer. Slik fordeler millionvinnerne seg ut over landet:

FylkeNabolaget-millionærer
Innlandet115
Østfold72
Rogaland58
Akershus49
Vestland42
Oslo34
Trøndelag31
Buskerud29
Vestfold21
Finnmark19
Agder16
Troms14
Nordland11
Møre og Romsdal7
Telemark5

Nabolaget kort forklart

Usikker på hvordan Nabolaget egentlig fungerer? Her er hovedtrekkene oppsummert:

  • Trekning hver kveld (én premie på 10 000 kroner), men premiefesten skjer altså på fredagene. Der vinner én heldig spiller 1 million kroner, mens deres fem nærmeste spillende naboer vinner 100 000 kroner hver.

  • I tillegg til nabolaget hvor millionvinneren bor, trekkes det også fem adresser hvor vinnerne får alt fra 100 000 kroner til 50 kroner.

  • Det er avstanden til hovedvinneren i nabolaget ditt som avgjør hvor mye du selv vinner – jo nærmere du bor hovedvinneren, jo større premie.

Fredag 4. oktober sitter vi klare til å ringe nok en ny Nabolaget-millionær – nærmere bestemt nummer 524. Hvem vet? Kanskje blir det deg?

Lykke til!

Nabolaget
Spillefrist hver dag kl. 19:00
Lever spill

Vinnersjanse Nabolaget

Vinnersjansen for daglig hovedpremie i Nabolaget tar utgangspunkt i omsetning. Denne kan variere, men i snitt er det en ukentlig omsetning på mellom 4 og 4,5 millioner kroner. Det tilsier mellom 80 000 og 90 000 deltakelser. Når én av disse skal trekkes ut, gir det en vinnersjanse på ca. 1:90.000 per deltakelse. De øvrige Nabolaget-vinnerne (som kan vinne 100 000, 10 000, 1000 eller 50 kroner), fastsettes i rekkefølge på grunnlag av geografisk avstand fra hovedvinneren. Vinnersjansen for disse premiegruppene påvirkes av antall deltakelser, antall spillere og ulikheter i bebyggelsesstruktur innenfor et gitt geografisk område.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 618 288

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 52

  • Antall millionærer i 2023: 52

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 1 000 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler