eurojackpot

Mer enn 60 Eurojackpot-millionærer så langt i juli

Til sammen 63 spillere har vunnet milliongevinst i Eurojackpot så langt i juli – sju av dem er nordmenn. Tirsdag er det nye muligheter når ca. 378 millioner kroner venter i førstepremiepotten.

MANGE VINNERE: Så langt i juli har flere Eurojackpot-spillere, både her til lands og i de andre medlemslandene, vunnet fine premier i Eurojackpot.Mari Lehtisalo, Veikkaus
Forfatterbilde Norsk TippingTinaWasa KartomtenPublisert:22. juli 2024

Så langt i juli er det gjennomført totalt seks Eurojackpot-trekninger. Alle trekningene har endt med millionvinnere, mens kun en av trekningene har fått en førstepremievinner.

Tirsdag er det igjen nye muligheter i spillet med de store pottene, når ca. 378 millioner kroner venter i førstepremiepotten, ca. 17 millioner kroner i andrepremiepotten og sist, men ikke minst den norske tilleggspremien på 1 million kroner.

Eurojackpot
Spillefrist tirsdag eller fredag kl. 19:00
Lever spill

63 millionvinnere så langt i juli

På seks Eurojackpot-trekninger i juli måned har til sammen 21 spillere sikret seg hver sin bit av andrepremiepotten, mens 38 spillere har blitt millionvinnere av tredjepremien. Tre nordmenn har også sikret seg hver sin millionpremie i den nasjonale premien på 1 million kroner.

Førstepremiepotten har kun blitt utbetalt en gang. Det skjedde i trekningen tirsdag 9. juli, da en tysker vant 1 128 031 550 kroner.

Forrige tirsdag vant vant en 30 år gammel mann fra Moss 1 million kroner i den nasjonale tilleggstrekningen. Mannen var på guttetur kompisgjengen og kunne gledelig dele budskapet med kameratene:

– Jeg har vinni en million, gutta!

Tre dager senere, i fredagens trekning, fikk vi en norsk tredjepremievinner. Denne gangen var det en mann i 20-årene fra Grong i Trøndelag som delte tredjepremien med seks tyske spillere. Den unge trønderen sikret seg nøyaktig 1 715 740 kroner i premie.

– Det ligger an til at det bli en liten feiring i kveld nå, ja, gliste trønderen glad.

Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.

Én måned siden forrige norske storvinner

Det er en drøy måned siden forrige gang vi hadde en stor Eurojackpot-vinner her til lands. 21. juni i år var en nordmann en av totalt tre personer som klarte å gjette seg frem til 5+1.

Nordmannen sikret seg dermed over 20 millioner kroner i premie.

Norsk Tipping kom ikke i kontakt med vinneren på trekningskvelden, ettersom han var registrert med et gammelt telefonnummer. To og en halv uke senere fikk vi kontakt med den heldige, som frem til fredag 5. juli hadde vært uvitende om beløpet som sto på kontoen hans.

– Jeg kom hjem fra jobb på fredag, og fant et brev i posten fra Norsk Tipping hvor det stod «Gratulerer du har vunnet andrepremien i Eurojackpot». Jeg tenkte at det måtte være tull, men fruen leste det også og mente det var på ekte, fortalte vinneren, som er en mann i 50-årene fra Røros-regionen i Trøndelag.

Mannen hadde nemlig oversett tre nuller og dermed misforstått beløpet det var snakk om.

– Jeg har jo sett på kontoen min og trodd at det stod tjue tusen der. Men så har det vært litt merkelig at selv om jeg har brukt penger så har det fortsatt stått det samme beløpet, flirte han glad.

Nesten 400 mill. i førstepremiepotten

Tirsdag 23. juli er det klart for ny Eurojackpot-trekning. Førstepremiepotten vil da ligge på ca. 378 millioner kroner, mens andrepremiepotten er på ca. 17 millioner kroner.

I tillegg er det som vanlig den nasjonale trekningen, hvor en tilfeldig norsk spiller med gyldig kupong trekkes ut. Premien er 1 million kroner.  

Lykke til!

Eurojackpot
Spillefrist tirsdag eller fredag kl. 19:00
Lever spill

Vinnersjanse Eurojackpot

For å vinne førstepremie i Eurojackpot må en ha 5 rette tall av 50 mulige, i tillegg til 2 rette stjernetall av 12 mulige. Det gir totalt ca. 140 millioner mulige kombinasjoner per rekke, og vinnersjansen blir da ca. 1:140 millioner per rekke. For andrepremie er vinnersjansen ca. 1:7 millioner per rekke, mens nasjonal premie (1 million kroner) er ca. 1:antall rekker.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023 (Norge): 3 942 759

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023 (Norge): 0

  • Antall millionærer i 2023 (Norge): 119

  • Høyeste premieutbetaling i 2023 (Norge): 35 074 530 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler