vikinglottovinnerhistorie

30-åring vant 1,7 millioner kroner

Ingen sikret seg toppremien i Vikinglotto onsdag kveld, som nå passerer 200 millioner kroner. En heldig nordmann kunne likevel juble etter trekningen.

VINNERREKKE: En heldig vestlending ble Vikinglotto-millionær onsdag kveld, etter at denne tallrekka ble trukket ut.Foto: Tina Wasa Kartomten
Forfatterbilde Norsk TippingTinaWasa KartomtenPublisert:31. juli 2024

Månedens siste Vikinglotto-trekning er gjennomført, men heller ikke denne gangen var det noen som sikret seg hele eller deler av førstepremiepotten.

Det betyr at førstepremiepotten legger på seg i den ellevte trekningen på rad og blir på ca. 205 millioner kroner i neste ukes trekning.

En nordmann kunne likevel slippe jubelen løs onsdag kveld, etter å ha vunnet hele andrepremiepotten på drøyt 1,7 millioner kroner.

Vikinglotto
Spillefrist onsdag kl. 18:00
Lever spill

Ble Vikinglotto-millionær på biltur

En heldig mann (30) fra Kinn i Vestland var den eneste med 6+0 rette og sikret seg dermed hele andrepremiepotten på nøyaktig 1 752 830 kroner.

Da Norsk Tipping ringer er mannen på biltur med kjæresten sin og uvitende om beskjeden som venter.

Gratulerer! Du har vunnet 1,7 millioner kroner i Vikinglotto i kveld.

– Å herregud. Det er jo helt utrolig, sier mannen med skjelven stemme.

Den ferske Vikinglotto-millionæren satte telefonen på høyttaler, så kjæresten også skulle få med seg hva som skjedde.

– Jeg tror vi må kjøre inn til siden, sier hun sjokkert.

– Nå ble jeg veldig, veldig glad. Vi har så mye planer og ting vi kan bruke premien på. Vi kommer nok til å bruke litt på lån, men også på ferie, sier mannen glad.

– Dette var en spesiell og helt utrolig beskjed å få i ferien, småler kjæresten glad og legger til at de skal sprette sjampanjen og feire når de kommer hjem.

Kupongen kjøpte mannen på mobil.

Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.

40 norske tredjepremier

Helt fritt for vinnere ble det imidlertid ikke. Selv om ingen nordmenn sikret seg en del av den største premiepotten denne julikvelden, var det over 125 000 nordmenn som vant små og store Vikinglotto-premier.

34 personer hadde 5+1 rette og vant 32 235 kroner hver i tredjepremie. Seks av dem hadde levert to like kuponger, og sikret seg dermed to tredjepremier.

Månedens siste tallrekke 

Følgende tall ble trukket ut i den siste Vikinglotto-trekningen i juli:

Vikinglotto
31. juli 2024
Vinnertallene ikke ferdig ennå

Over 200 mill. i månedens første trekning

Onsdag 7. august er det klart for den første Vikinglotto-trekningen i august. Førstepremiepotten vil da være på ca. 205 millioner kroner, mens andrepremiepotten er på ca. 1,6 millioner kroner.

Lykke til!

Vikinglotto
Spillefrist onsdag kl. 18:00
Lever spill

Vinnersjanse Vikinglotto

For å vinne 1. premien i Vikinglotto må du ha 6 riktige vinnertall av 48 mulige, pluss ett vikingtall av 5 mulige. Det gir totalt ca. 61 millioner mulige kombinasjoner per rekke, og vinnersjansen blir da ca. 1:61 millioner per rekke. For 2. premie (6 rette hovedtall) er vinnersjansen på ca. 1:15 millioner per rekke. Statistisk sett vinner man en premie, med 3 rette eller bedre, i snitt på hver femte kupong med 10 rekker.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023 (Norge):  4 946 670

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023 (Norge): 4

  • Antall millionærer i 2023 (Norge): 23

  • Høyeste premieutbetaling i 2023 (Norge): 197 710 135 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler