jokervinnerhistorie

Over 270 000 kroner til Joker-kandidaten: – Helt utrolig!

En kvinne fra Larvik ble onsdag trukket ut som kveldens Joker-kandidat. Helt til topps gikk det ikke, men kvinnen sikret seg likevel fin-fine 275 000 kroner i premie.

LARVIK-JOKER: Onsdagens Joker-kandidat var en kvinne fra Larvik i Vestfold.Illustrasjonsfoto: Shutterstock/Norsk Tipping
Forfatterbilde Norsk TippingTinaWasa KartomtenPublisert:24. juli 2024

Blant onsdagens over 20 000 Joker-vinnere var det en kvinne fra Larvik i Vestfold som trakk det lengste strået. Hun ble nemlig trukket ut som kveldens Joker-kandidat.

Larvikingen var dermed sikret en inngangspremie på 220 000 kroner. Øverst på premiestigen lå 1 099 000 kroner.

Joker
Spillefrist onsdag eller lørdag kl. 18:00
Lever spill

Vi lyktes ikke med å komme i kontakt med Joker-kandidaten før trekningen. Trekningen gikk likevel sin gang og opp/ned-valgene ble derfor overlatt til maskinen Ask.

Ett hakk opp på premiestigen

Det ble opp til Ask å ta de logiske opp/ned-valgene for kvinnen onsdag kveld.

Joker-kandidatens tallrekke så slik ut (leses fra høyre til venstre):

8 - 3 - 7 - 1 - 7

Det startet bra med treff på første tall, før det ble bom på den andre og siste tallet. Dermed ble det ingen toppremie på Joker-kandidaten. Kvinnen kan likevel glede seg over en liten økning fra inngangspremien, og at nøyaktig 275 000 kroner er på vei til hennes konto.

Fikk en mistanke

Etter tv-trekningen var kvinnen rask med å svare på telefonen fra Norsk Tipping.

– Jeg trodde det var en selger som ringte tidligere i kveld, så jeg bare trykket det bort og tenkte at jeg ikke skulle svare, forteller hun.

Etter å ha sjekket nummeret fikk hun en mistanke om at det dreide seg om Joker-trekningen.

– Det gikk opp for meg hva det gjalt, så jeg så på tv-trekningen. Da de sa at Joker-kandidaten var en kvinne fra Larvik skjønte jeg at det måtte være meg, stråler hun glad.

Til tross for at det ikke ble noen toppremie, er larvikingen veldig fornøyd.

– Dette er veldig moro. Helt utrolig! Toppremie eller ei, ler kvinnen glad.

Kvinnen forteller at premien kommer godt med og at den skal brukes på diverse ting hjemme.

– Gleden er stor her nå, avslutter hun glad.

Kupongen kjøpte hun hos Rema 1000 Øya.

Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.

Tre personer vant over 90 000 kroner i andrepremie

Det er ikke bare Joker-kandidaten som sikret seg en gjev premie onsdag kveld. Over 20 000 store og små premier ble delt ut denne kvelden til heldige vinnere. Blant disse var det tre heldige personer som hadde 5 rette og sikret seg 91 600 kroner hver i andrepremie.

Joker
24. juli 2024
Vinnertallene ikke ferdig ennå

Her finner du trekningsresultatene for Joker

Nye Joker-sjanser lørdag

Allerede lørdag er det nye sjanser for å vinne stort i Joker, da i forbindelse med Lotto-trekningen. Lotto. Siden kveldens Joker-kandidat ikke nådde helt opp, overføres 824 000 kroner til lørdagens trekning, der potten vil ligge på ca. 2,8 millioner kroner.

Lykke til!

Joker
Spillefrist onsdag eller lørdag kl. 18:00
Lever spill

Vinnersjanse Joker

Lotterispillet Joker er basert på spillerkortnummeret, og det er trekning to ganger ukentlig - i forbindelse med Lotto-trekning lørdag og Vikinglotto-trekning onsdag. Førstepremievinneren trekkes tilfeldig ut blant alle som har spilt i hver spilleomgang. Sannsynligheten for å bli trukket ut har derfor en sammenheng med hvor mange som deltar. Tar vi en gjennomsnittslørdag, ligger antall deltakere på ca. 550 000. Det betyr at sannsynlighet for å bli trukket ut lørdag er ca. 1:550 000. For en gjennomsnittsonsdag, ligger derimot antall deltakere på ca. 300 000, som da gir en vinnersjanse onsdag på ca. 1:300 000.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 3 038 663

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 103

  • Antall millionærer i 2023: 62

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 733 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler