eurojackpot

Nesten en halv milliard i potten: Levér Eurojackpot på en ny måte

Førstepremiepotten i Eurojackpot nærmer seg en halv milliard og er nå på ca. 490 millioner kroner. Nå kan du spille sammen med andre, øke vinnersjansen og dele premien likt.

SNART 500 MILL.: Førstepremiepotten i Eurojackpot er igjen på vei oppover og nærmer seg nå 500 millioner.Foto: Mari Lehtisalo/Veikkaus
Forfatterbilde Norsk TippingTinaWasa KartomtenPublisert:25. juli 2024Endret:26. juli 2024

Førstepremiepotten i Eurojackpot har stått urørt gjennom fire trekninger, etter at en heldig tysker sikret seg hele førstepremiepotten på 1 128 031 550 kroner tirsdag 9. juli.

Potten har dermed vokst gjennom drøyt to uker og nærmer seg nå en halv milliard.

Dersom du kunne tenke deg å dele både spill, innsats og en eventuell millionpremie med venner, kollegaer eller familie, kan dere enkelt levere spill som et spillelag.

Eurojackpot
Spillefrist tirsdag eller fredag kl. 19:00
Lever spill

Del millionspenningen: Spill, drøm og vinn sammen

Pleier du og dine nærmeste å drømme om hva dere skulle brukt en millionpremie på? Nå kan dere spille, drømme og vinne sammen gjennom å levere Eurojackpot som et spillelag.

Inviter de du vil spille med inn i spillelaget ditt, så holder vår løsning orden på innsats, premier og deltakere. Fredag kan dere spille om ca. 490 millioner i Eurojackpot.

Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.

Eneste lovlige løsning for et spillelag

For å opprette et spillelag hos Norsk Tipping, må alle i spillelaget være registrerte kunder av Norsk Tipping. Fortsatt er det én person som kan administrere det hele, men alle deltakerne må nå benytte spillelagsløsningen for å samtykke til å være med og til å betale inn innsatsen. Eventuelle premier utbetales automatisk, direkte til den enkelte deltakers konto.  

Dette er nå den eneste lovlige måten å spille sammen på. Du kan ikke lenger overlate jobben til en spillelagsleder som manuelt tar seg av det praktiske med å levere spill i sitt eget navn, holde orden på deltakere, betaling og premier. 

Les mer om hvorfor her

Nesten 500 mill. i førstepremiepotten

Fredag 26. juli er det klart for ukens siste Eurojackpot-trekning. Førstepremiepotten vil da være på ca. 490 millioner kroner, mens andrepremiepotten anslås å være på ca. 26 millioner kroner

I tillegg kjører vi som vanlig i gang den nasjonale tilleggstrekningen der en tilfeldig norsk spiller vinner 1 million kroner.

Lykke til!

Eurojackpot
Spillefrist tirsdag eller fredag kl. 19:00
Lever spill

Vinnersjanse Eurojackpot

For å vinne førstepremie i Eurojackpot må en ha 5 rette tall av 50 mulige, i tillegg til 2 rette stjernetall av 12 mulige. Det gir totalt ca. 140 millioner mulige kombinasjoner per rekke, og vinnersjansen blir da ca. 1:140 millioner per rekke. For andrepremie er vinnersjansen ca. 1:7 millioner per rekke, mens nasjonal premie (1 million kroner) er ca. 1:antall rekker.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023 (Norge): 3 942 759

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023 (Norge): 0

  • Antall millionærer i 2023 (Norge): 119

  • Høyeste premieutbetaling i 2023 (Norge): 35 074 530 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler