jokervinnerhistorie

Vant over 2,7 mill. i Joker: – Jeg har også hvilepuls

En mann fra Bærum ble lørdagens Joker-kandidat og dermed over 2,7 millioner kroner rikere.

JOKER-MILLIONÆR: En mann fra Bærum fikk Telefonen fra Hamar lørdag.Illustrasjonsfoto: Norsk Tipping
Forfatterbilde Norsk TippingPie-ChristineSkagsoset NorsengPublisert:19. oktober 2024

Lørdag var det en mann i 70-årene i fra Bærum i Akershus som ble trukket ut som Joker-kandidat. Han var dermed sikret en inngangspremie på 545 000 kroner uansett utfallet av trekningen. Gikk det til topps på premiestigen, kunne han sitte igjen med en gevinst på 2 724 000 kroner.

Joker
Spillefrist onsdag eller lørdag kl. 18:00
Lever spill

– Jeg skal holde meg våken

Da vi fikk kontakt med mannen fra Bærum før TV-trekningen, var det en ganske så overrasket mann som responderte på nyheten vi ga ham:

– Du er trukket ut som lørdagens Joker-kandidat og er sikret en inngangspremie på 545 000 kroner.

– Oi! Huff da! Nå begynner det å bli varmt her. Jeg tror Embla må ta de logiske valgene for meg, men jeg skal holde meg våken, sier han og ler.

Mannen ønsket at Embla skulle ta de logiske opp/ned-valgene for ham, og dette var de tilfeldige tallene han fikk utdelt (leses fra høyre til venstre):

4 - 8 - 4 - 8 - 1

Embla tok de logiske valgene og sørget at mannen hoppet to hakk opp på premiestigen på de første to tallene. På det tredje ble det bom, dermed gikk han ned til 681 000 kroner. På nest siste tall kunne derimot mannen pustet lettet ut – der spratt nemlig jokeren frem. Dermed var 2 724 000 kroner i premie et faktum for bæringen.

– Veldig beleilig

Etter TV-sendingen tok vi kontakt med den ferske Joker-millionæren igjen. Han kunne fortelle at han har hatt ønske om å kjøpe en ny bil, så at premien ble som den ble, passet veldig godt.

– Det var veldig beleilig. Vi har jo vurdert å gå over til el-bil, men det har foreløpig blitt med tanken. Vi får se hva det blir til. Det blir muligens en ferie etter hvert også.

– Men det skal sies at jeg, akkurat som en viss kjent person, fortsatt har hvilepuls, spøker mannen.

Den ferske millionæren hadde også en god plan for hvordan det hele skulle feires:

– Vi er godt i vinnersiget nå, så jeg tenker at vi skal vinne i "Alle mot 1" på NRK også, flirer han avslutningsvis.

Videre

Vi gratulerer!

Kupongen kjøpte han via appen.

Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.

Vant over 83 000 kroner

Det var ikke bare Joker-kandidaten som sikret seg en solid premie lørdag – over 40 000 store og små premier ble utbetalt til heldige vinnere samme kveld. Blant disse var det seks ekstra heldige spillere som hadde fem rette og sikret seg 83 495 kroner hver.

Vi gratulerer alle lørdagens Joker-vinnere!

Joker
19. oktober 2024
Vinnertallene ikke ferdig ennå

Ca. 1 mill. onsdag

Allerede onsdag 23. oktober, hånd i hånd med Vikinglotto, er det en ny Joker-trekning. Da vil potten romme ca. 1 million kroner.

Lykke til!

Joker
Spillefrist onsdag eller lørdag kl. 18:00
Lever spill

Vinnersjanse Joker

Lotterispillet Joker er basert på spillerkortnummeret, og det er trekning to ganger ukentlig - i forbindelse med Lotto-trekning lørdag og Vikinglotto-trekning onsdag. Førstepremievinneren trekkes tilfeldig ut blant alle som har spilt i hver spilleomgang. Sannsynligheten for å bli trukket ut har derfor en sammenheng med hvor mange som deltar. Tar vi en gjennomsnittslørdag, ligger antall deltakere på ca. 550 000. Det betyr at sannsynlighet for å bli trukket ut lørdag er ca. 1:550 000. For en gjennomsnittsonsdag, ligger derimot antall deltakere på ca. 300 000, som da gir en vinnersjanse onsdag på ca. 1:300 000.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 3 038 663

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 103

  • Antall millionærer i 2023: 62

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 733 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler