eurojackpot

Del Eurojackpot-spenningen som et spillelag

Tre trekninger uten førstepremievinnere har sørget for at potten igjen er på vei oppover. Fredag kan du og dine nærmeste spille sammen om ca. 376 millioner.

FREDAGSSPENNING: Fredag 18. oktober er det klart for ukens første Eurojackpot-trekning, der ca. 376 millioner kroner venter i førstepremiepotten.Foto: Mari Lehtisalo/Veikkaus
Forfatterbilde Norsk TippingTinaWasa KartomtenPublisert:16. oktober 2024

Førstepremiepotten i Eurojackpot er nå på ca. 376 millioner kroner, ettersom ingen hadde alle de riktige tallene tirsdag kveld.

På ukens femte dag, fredag 18. oktober, er det igjen muligheter for å være med i spillet om de store pottene – både alene eller med venner og familie i et spillelag.

Sikrer en nordmann seg millionpremie i den kommende trekningen, vil vedkommende bli Eurojackpot-millionær nummer 700. i Norge.

Eurojackpot
Spillefrist tirsdag eller fredag kl. 19:00
Lever spill

Nesten 700 norske Eurojackpot-millionærer i år

699 nordmenn har vunnet over 1 million kroner i Eurojackpot siden Norge ble en del av spillalliansen i 2012. Den største premien er på 1,36 milliarder, mens den minste er på 1 million kroner.

Premien på 1,36 milliarder er den største utbetalingen i Eurojackpot i Norge noensinne, og endte opp i Norge hos en kvinne fra Østlandet i midten av januar.

I februar 2021 ble det innført en nasjonal millionpremie her til lands. Vinneren av den trekkes tilfeldig blant alle som har spilt Eurojackpot på den aktuelle trekningskvelden og er alltid på 1 million kroner. Premien kan også gå til spillelag eller andelsbanker.

Forrige fredag gikk den til et spillelag bestående av sju kompiser.

Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.

Kompisgjeng delte millionpremie

Dersom du ønsker å dele spill og premie med venner eller familie, er det mulig å opprette et spillelag og levere spill sammen hos Norsk Tipping.

I likhet med kompisgjengen som fredag delte en million, kan du levere spill, vente i spenning og feire en eventuell premie med de andre i spillelaget.

Inviter de du vil spille med inn i spillelaget ditt, så holder vår løsning orden på innsats, premier og deltakere. Fredag kan dere spille om ca. 376 millioner i Eurojackpot.

Spillelaget bestående av de sju kompisene vant en sjuendedel av millionpremien hver, og sikret seg dermed hver sin premie på 142 857 kroner.

– Det spørs om ikke jeg må ta en ringerunde til noen av de andre i spillelaget nå og fortelle om dette her. Det er jo helt sykt, sa et av spillelagets medlemmer, en mann fra Eidskog i Innlandet, da Norsk Tipping snakket med han på telefon fredag kveld.

Norsk Tippings løsning for spillelag er nå den eneste lovlige måten å spille sammen på nå, etter at den nye pengespillforskriften trådte i kraft i 2023:  

«Flere registrerte spillere kan bare spille sammen i spillelag når pengespilltilbyderen har en løsning der hver spillers andel i spillet blir registrert på hver spillers kundeforhold.»  

Her bor det flest Eurojackpot-millionærer

De 699 nordmennene som har fått tittelen Eurojackpot-millionærer fordeler seg på flere av landets fylker. 96 av de heldige millionærene har vunnet i løpet av 2024.

Flesteparten av årets Eurojackpot-millionærer bor i Akershus der 22 av årets millionærer er bosatt, mens det kun bor to i hvert av fylkene Finnmark, Innlandet, Nordland og Troms.

Vestland har fått 13 Eurojackpot-millionærer så langt i år og er nummer to på listen.

Siden Eurojackpot ble lansert i Norge har 107 personer bosatt i Akershus blitt millionærer i spillet. Det er dermed det fylket med flest Eurojackpot-millionærer.

Også der er Vestland en god nummer to, der det i dag bor totalt 89 Eurojackpot-millionærer.

Voksende førstepremiepott på ca. 376 mill.

Fredag 18. oktober er det klart for nok en Eurojackpot-trekning. Førstepremiepotten vil da ligge på ca. 376 millioner kroner, mens andrepremiepotten anslås å være på ca. 36 millioner kroner

I tillegg vil som vanlig en norsk spiller, en andelsbank eller et andelslag vinne den nasjonale tilleggspremien på 1 million kroner.

Lykke til!

Eurojackpot
Spillefrist tirsdag eller fredag kl. 19:00
Lever spill

Vinnersjanse Eurojackpot

For å vinne førstepremie i Eurojackpot må en ha 5 rette tall av 50 mulige, i tillegg til 2 rette stjernetall av 12 mulige. Det gir totalt ca. 140 millioner mulige kombinasjoner per rekke, og vinnersjansen blir da ca. 1:140 millioner per rekke. For andrepremie er vinnersjansen ca. 1:7 millioner per rekke, mens nasjonal premie (1 million kroner) er ca. 1:antall rekker.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023 (Norge): 3 942 759

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023 (Norge): 0

  • Antall millionærer i 2023 (Norge): 119

  • Høyeste premieutbetaling i 2023 (Norge): 35 074 530 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler